Uzun zamandır sizlerle yeni tariflerimi paylaşamıyorum.Bunun nedeni siteyi yeniden yapılandırma aşamasında olmam :) Geçicek bu sürede uzman tv için yaptığım tariflerden bazılarını sizlerle palaşmaya devam edicem.Çok daha kaliteli görüntüler ve daha aktif bir ferrostable için biraz daha müsade rica ediyorum ...
Tartların ikisi de çok güzel oluyor fakat benim favorim limonlu olan :) Uzmantv de krema tarifnin malzemelri yarım kalıyor montajda atlamışlar.Sitedemdeki "merengli limonlu tart" tarifinin kremasını uygulayabilirsiniz.Afiyet olsun.....:)
Merhaba bende blogunuzu uzman tvden gördüm, sıkı bir profiterol tarifi arıyordum sizin tarifinizle en kısa zamanda deneyeceğim inşallah, kolay gelsin
YanıtlaSilTeşekkürler Yelda hanım.
YanıtlaSilAslında profiterol tarif olarak doğru olmasına rağmen o gün ki rahatsızlığımdan ötürü kıvam istediğim gibi olmadı. Uzman tv yönetimi yine de paylaşmayı uygun görmüş siz ölçüleri ve pişirme tekniklerini uygulayın ama hamurunuzun daha pürüzsüz ve koyu olması gerekli buna dikkat ederseniz profiterolleriniz çok güzel olucaktır:)
Ellerinize sağlık. ben deneyeceğim en kısa zamanda bunu. fakat merak ettiğim nokta, tart kalıplarını yağlamadan hamurları koydunuz. yapışmıyor mu?
YanıtlaSilferhat bey keşke bloğunuza bir kategori kısmı ekleseydiniz, (tatlılar-ana yemekler-kokteyller vs. diye) tarifleri bulmak zor oluyor. sevgiler..
YanıtlaSilMerhaba, dereotlu poğaça tarifi ararken Uzman Tv'deki tarifinize rastladım, mavi haşhaşlı olması, verilen püf noktaları çok hoşuma gitti, sitenizi geliştirirken kolaylıklar dilerim, sizi izliyorum efendim, saygılar, sevgiler Amerika'dan.
YanıtlaSilbütün tariflerinizi denedim nerdeyse harikasınız bence
YanıtlaSilhani bir restorantınız yada pastahaneniz olsa kapıda yatardım sanırım
bu arada sizi tv de görmek te çok hoş
Harika tarifler!
YanıtlaSil