tag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post6410777303228315650..comments2023-08-20T11:36:06.539+03:00Comments on ferro's table: HAVUÇLU KEK EFSANESİ :)Ferhat Borahttp://www.blogger.com/profile/11211449138007440168noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-27585460073215747062019-10-13T11:11:16.814+03:002019-10-13T11:11:16.814+03:00Hahahahaaa katılıyorum size :))Hahahahaaa katılıyorum size :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06515217213482981513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-56057272238926208652011-01-04T15:26:03.114+02:002011-01-04T15:26:03.114+02:00Güzel övgüleriniz için teşekkür ederim.
Elimden ge...Güzel övgüleriniz için teşekkür ederim.<br />Elimden geldiğince bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum.<br />Havuç meselesine dönücek olursam,normal havuçlu keklerde havuç miktarı çok azdır çünkü havuç pişme esnasında sürekli su bırakacağından kekin kıvamını bozar.O kekleri kestiğinizde havuçları arayıp bulmak gerekir :)<br />Bu tarifte ise suyunu sıkarak lezzetini bir miktar kaybetmemize rağmen o kadar yoğun havuç kullanıyoruz ki o da açığı kapatıyor.<br />Başka tariflerimi de denerseniz yine tecrübelerinizi yazmanızı rica ediyorum.<br />sevgiler...Ferhat Borahttps://www.blogger.com/profile/11211449138007440168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-2674260687383540212011-01-04T13:50:32.761+02:002011-01-04T13:50:32.761+02:00Keki sevmememin sebebi sanırım havuç ve cevizle al...Keki sevmememin sebebi sanırım havuç ve cevizle alâkalı...Biraz meyvalı şeylere yatkınım.Mesela karaorman kekini bayılarak yemiştim.İçinde vişne olduğu için:)) Bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Peki havucu bu kadar işleme tabi tutmak keke kattığı tat olarak değişiklik yaparmı? Mesela ben barbunyayı bir kez haşlayıp o kara suyunu dökmediğimde daha leziz oluyor.Ama gaz yapıyor diye ön haşlama yapıp suyunu döktüğümde aynı lezzeti alamıyorum...<br /> Son bir şey daha.Uzman Tvde birkaç videonuzu izledim...Gerçekten eğitici olmuş.Anlatımınızda çok güzel.Diyebilirim ki para verip gittiğim kurstan daha çok şey katıyor.Bunun içinde başarılarınızın devamını diliyorum.Nixienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-7020242852759341242011-01-03T23:54:01.908+02:002011-01-03T23:54:01.908+02:00Merhaba,
Öncelikle tarifimi denediğiniz için teşek...Merhaba,<br />Öncelikle tarifimi denediğiniz için teşekkürler.<br />Süt ve limon birleştiğinde peynir etkisi yaratır.Limon sütü kesiceğinden bu etki oluşur bu da kekin içerisinde güzel kremamsı bir kıvam yaratır...<br />Keki sevmemenizin sebebi sadece ıslak olmasıysa kek fırından çıkıp oda sıcaklığına geldiğinde de afiyetle yiyebilirsiniz:)<br />Islaklık oluşması için bir gece bekletiyorum böylelikle tüm nem ve havuçlardaki su içeri akmış oluyor.<br />Umarım yardımcı olabilmişimdir.<br />Sevgiler...Ferhat Borahttps://www.blogger.com/profile/11211449138007440168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-68311921894072138582011-01-03T23:37:34.731+02:002011-01-03T23:37:34.731+02:00Merhabalar...Keki denedim.Ama önce şunu sormak ist...Merhabalar...Keki denedim.Ama önce şunu sormak istiyorum.Limonu süte katmamızın maksadı ne.<br />Kek dediğiniz gibi içi ıslak gibi.Yiyen arkadaşlar neden bunun içi ıslak dedi:))<br />İkinci denediğim tarif.Ve galiba ben havuçlu keki sevmiyorum.Ama havuçlu keki sevenler için başarılı bir tarif.Bizimkiler beğendiğine göre...Bu arada tarçın miktarı fazla gibi görünsede anca kokusunu veriyor bilginize...Tarifiniz için teşekkürler.Nixienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-61921173028383306092010-06-28T12:23:42.047+03:002010-06-28T12:23:42.047+03:00Bu arada ben Betül demem gerektiğine karar verdim,...Bu arada ben Betül demem gerektiğine karar verdim, SSL ve Oyun'dan :)<br />Tariflerin tarafından yapılıyor olması çok hoş :)Bettrahttps://www.blogger.com/profile/11727529329550886693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-72785324261156700542010-06-28T10:03:41.037+03:002010-06-28T10:03:41.037+03:00İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Blo...İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.<br />Blogta ki tüm tarifler benim tarafımdan yapılıp resimlenmiştir.Kesinlikle başka kişilerin emekleri burada istismar edilmeyecektir.<br /><br />Kekinizin sonucunu merakla bekliyorum.Şimdiden afiyet olsun:)Ferhat Borahttps://www.blogger.com/profile/11211449138007440168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-32045436215721026102010-06-28T09:01:26.924+03:002010-06-28T09:01:26.924+03:001. Havuçlıu, cevizli, tarçınlı ve bence içine daha...1. Havuçlıu, cevizli, tarçınlı ve bence içine daha biiii sürü malzeme girebilecek "Havuçlu Kek" her zaman efsane :)<br />2. Bu tarifi deneyeceğimi farklı görünüyor..Sonuçtan haberdar ederim :)<br />3. Sayfada gördükleri mizi sen mi yapıyorsun? Yoksa sadece resimleryip tarif mi veriyorsun?<br /><br />Sevgiler,<br />BettraBettrahttps://www.blogger.com/profile/11727529329550886693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-8310012948396220162010-06-27T23:52:43.639+03:002010-06-27T23:52:43.639+03:00çok teşekkür ederim :)çok teşekkür ederim :)Ferhat Borahttps://www.blogger.com/profile/11211449138007440168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-821949793096903475.post-88317243217157197062010-06-27T23:35:16.731+03:002010-06-27T23:35:16.731+03:00Hücre duvarları patlayan? Gördüğüm en biyolojik ta...Hücre duvarları patlayan? Gördüğüm en biyolojik tarif, hem yapan hem yazan ellerine sağlık.Anonymousnoreply@blogger.com